Wat kan AI betekenen voor jouw business?

In samenwerking met Zeo, geven we dinsdag 28 november een gratis kennissessie over AI. Ontdek wat de impact kan zijn van Kunstmatige Intelligentie op jouw werkzaamheden.

Picture of Timo Fleer

Timo Fleer

Oprichter & Digital Marketeer

Gebruik jij Kunstmatige Intelligentie al dagelijks in je werkzaamheden?

Kunstmatige intelligentie is niet langer enkel toekomstmuziek; het vormt nu de kern van vele succesvolle bedrijfsstrategieën. Maar wat kan AI concreet voor jouw onderneming betekenen? Hoe implementeer je het op een zinvolle manier in je dagelijkse processen?

Wat kan je verwachten?

Doe mee aan ons exclusieve event waarin we dieper ingaan op de toepassing van AI en de impact ervan in B2B en e-commerce. In plaats van je te overladen met technische jargon, helpen wij je denken vanuit concrete vraagstukken en problemen om vervolgens de brug te slaan naar AI-oplossingen.

Praktische informatie

Over de sprekers

Timo Fleer

Als eigenaar van SoGrow heb ik Kunstmatige Intelligentie volledig omarmd in mijn werk. Het versnelt processen, geeft nieuwe perspectieven en zorgt voor blije klanten! Tijdens de kennissessie zal ik jullie vooral veel praktijk voorbeelden geven hoe ik het mijn business laat beïnvloeden. 

Dylan Bouwman

Google, Bing, Meta, alle grote tech-bedrijven hebben AI geïntereerd in hun business. Als online marketing bij Zeo ben ik al jaren bezig om deze tools in te zetten om klanten blij te maken en goede resultaten te behalen. Daarnaast maakt het mij werk ook een stuk makkelijker!  Ik inspireer jullie graag hoe ik dit voor elkaar krijg.