Bouwen van Podium 19

In Middelburg, Zeeland, zit het indoor eventcenter wat voor ieder wat wils heeft; Hyperbowling, GlowGolf en Prison Island. Drie verschillende spellen met elk een unieke beleving, stijl en doelgroep. Er zijn ook diverse ruimtes voor zakelijke bijeenkomsten, teambuilding sessies of zelfs presentaties voor groepen van aan meer dan 100 personen.  Voor toeristen is Podium 19 de hemel op aarde op een regenachtige dag. Je vergeet de Nederlandse druppels en vermaakt je de hele dag lekker binnen met het gezin. 

Onze opdracht

Voordat we het merk van Podium 19 hebben gebouwd, was de beleving en marketing vooral gefocust op de losse spellen.  Hyperbowling, GlowGolf en Prison Island hadden hun eigen website, campagnes en merklading. Daar moesten we verandering in brengen! We hebben de uitdaging aangepakt om een logo, huisstijl, techniek en content te creëren voor het label Podium 19 waar je een totale beleving kan vinden. 

De grootste uitdagingen

De drie huisstijlen moesten geïntegreerd worden onder de paraplu van Podium 19. Het nieuwe merk moest klaar zijn om uit te breiden met meer spellen en nieuwe locaties. Hyperbowlen, GlowGolf en Prison Island hebben al succesvolle websites en marketingcampagnes. De nieuwe site en marketing moet dus een aanvulling zijn op de bestaande activiteiten.

Resultaten waar we trots op zijn

Ben jij onze volgende case?

We horen graag jouw ideeën en dromen. Hier maken wij een concreet plan van. 

Picture of Timo Fleer

Timo Fleer

Oprichter & Digital Marketeer