Simeulue Surf Lodges

Simeulue Surflodges is een surfresort aan de westkust van Indonesië. Aan het resort ligt een prachtig klein strand met blauw water, mooie riffen en veel palmbomen. De ideale plek om helemaal tot rust te komen. Wij kregen de opdracht om een website te bouwen die representatief is voor deze prachtige locatie terwijl er ook rekening werd gehouden met de gebruikersvriendelijkheid om zo makkelijk mogelijk een booking in te plannen. Dit project hebben we in 2 weken gerealiseerd door middel van no-code development en AI. 

Onze opdracht

We zijn de opdracht gestart om een design traject aan te gaan, de website te maken en de content die er al was te verwerken in deze site. Tevens gingen de boekingen op de website door en moest er rekening worden gehouden met een minimale down-time. 

Fase 1

Binnen 1 week hadden we het volledige design af. Na akkoord van de klant hebben we deze binnen 2 minuten live gezet, direct getest, schoonheidsfoutjes eruit gehaald en binnen een half uur was de nieuwe site up-and-running!

Fase 2

Na de livegang hebben we de website getest op verschillende criteria van Google en deze met meer dan 85% verbeterd. Daardoor is de website sneller, gebruikersvriendelijker en makkelijker te vinden in Google.  De site is nu helemaal klaar voor organische optimalisaties!

Resultaten waar we trots op zijn

Ben jij onze volgende case?

We horen graag jouw ideeën en dromen. Hier maken wij een concreet plan van. 

Picture of Timo Fleer

Timo Fleer

Oprichter & Digital Marketeer